Eragon

A Christopher Paolini bestseller könyve ás a 20th Century Fox azonos című filmje alapján készült kalandjáték, mely Eragon-ról, a fiatal sárkánylovasról szól.
Típus: Akció, Fantasy

Letölthető az Eragon angol nyelvű demója

Bár a hamarosan mozikba kerülő Eragon-filmadaptáció játékváltozatának német demója már régóta elérhető, az angol kipróbálható verzió csak most érkezett meg.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Eragon

A Christopher Paolini fantasy trilógiája alapján készített első film, az Eragon egészen pontosan december 14-én kerül a mozikba. Meglepő módon a Vivendi már most, egy hónappal a premier előtt kiadta a játékot – és naná, hogy nem bírtuk megállni, hogy ne teszteljünk le.

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...

Már tölthető az Eragon német demója

A Vivendi a mai napon kiadta az Eragon demóját. A program egyetlen hátránya, hogy csak és kizárólag ékes német nyelven hajlandó kommunikálni.

Elérhető az Eragon demója

Hamarosan mozikba kerül a könyv alapján készült Eragon-mozi, mely játékváltozatának X360-as verzióját próbálhatjuk ki, ha leszedjük az anyagot az Xbox Live-ról.

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Vivendi lineup-ok érkeztek

Megérkezett a Vivendi Games gondozása alatt készülő játékok listája. A felsorolásban szereplő stuffok az idei E3-on képviseltetik magukat.

E3 2006: Vivendi névváltás és line-up

A Vivendi Universal Games elhagyta nevének második kétharmadát, így szimplán csak Vivendinek kell szólítanunk őket - ezzel egyetemben kikerült a cég E3-as line-upja is.