Aion: Tower of Eternity

Sok-sok évvel ezelőtt Aion megalkotta az Örökkévalóság Tornyát, hogy egyensúlyt teremtsen a világban. Ám a béke nem tartott sokáig...
Típus: MMOG

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

Aion: The Tower Eternity - Altgard csodás vidékei

A korei NCSoft által fejlesztett MMO játék szemkápráztató grafikájával, csodás tájaival és játékmenetbeli újításaival szeretné elvarázsolni a játékosokat.

Még egy-két évet várnunk kell a Guild Wars 2-re

A koreai NCSoft által fejlesztett Guild Wars sok MMORPG-t kedvelő játékos szívébe belopta magát, ám sajnos a folytatásra még várnunk kell néhány évet.

Huszonnégy videó a pénteki vacsorához

Ma estére is videó-összeállítással készültünk Nektek, benne olyan játékokkal, mint a FEAR 2, a Halo Wars, a Marvel: Ultimate Alliance 2 vagy a Wanted.

Rekordokat döntöget az Aion

Hatalmas érdeklődés övezi a játékot Koreában, ezt bizonyítja a fantasztikusan induló beta tesztelés is, ugyanis a rajongók elárasztották a szervereket már az első napon.

Aion - videók, képek és infók

Friss és ropogós videók, képek és információk láttak napvilágot az NCSoft által fejlesztett Aion: Tower of Eternity nevet viselő MMORPG kapcsán.

Aion - egyre csak szépül

Új képek jelentek meg az NCsoft által fejlesztett Aion: The Tower of Eternity című játékról, amelyben nem csak a földön, hanem a levegőben is harcolhatunk.

Aion: The Tower of Eternity képözön

Nem kevesebb, mint 43 új kép tekinthető meg az Aion: Tower of Eternity kapcsán, amelyeken megcsodálhatók a karakterek, valamint a világ egy része.

Aion: Tower of Eternity látnivalók

Rengeteg új kép érkezett az NCsoft legújabb játékából, amelynek neve Aion: Tower of Eternity és az eddigi legszebb MMO-nak ígérkezik.

GC 2008: A harmadik videóözön

A harmadik összeállításban szerepel a Dawn of War 2, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Aion: Tower of Eternity, Killzone 2, Resistance 2 valamint Anno 1404.