Sacred 2: Fallen Angel

Ancaria világába elkalauzoló profi RPG az Ascaron-tól. Sok-sok kaland, mágia és háború egy elvarázsolt virtuális világban - ez a Sacred 2.
Típus: Fantasy, RPG, Sci-Fi

Megjelenési dátumot kapott a Sacred 2

Végre elérkezettnek látták az időt az Ascaron munkatársai és felfedték legújabb játékuk, a Sacred 2 megjelenési dátumát, amely nem más, mint október 2.

Sacred 2: Fallen Angel gameplay mozzanatok

Az Ascaron műhelyében készülő Sacred 2: Fallen Angel kapcsán érkezett kettő darab gameplay videó, amelyben egy high-elf kalandozásait láthatjuk.

Playstation 3-ra is lesz Sacred 2: Fallen Angel

Az Ascaron nyilvánosságra hozta, hogy a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztése Playstation 3-ra már folyamatban van. A játék november 6-án kerül a boltokba.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Megérkezett a Sacred 2 zenés videoklipje

Megérkezett a Sacred 2: Fallen Angel zenés videoklipje - a játék muzsikáját nem más komponálta, mint a nemrég Budapesten járt Blind Guardian!

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív - mocap stúdiólátogatás és interjú

Április 23-án, szerdán a Gamekapocs nevében exkluzív meghívásnak tettem eleget, hogy Ti is tanúi lehessetek az Ascaron Entertainment és a CDV közös műhelyében készülő Sacred 2 zenei motion capture felvételeinek. A német Blind Guardian zenekar egy szám erejéig szerepelni fog a játékban, a stúdiómunkára pedig kicsiny hazánkat választották! Személyes beszámoló következik a 3D Brigade csapat Kolhoz stúdiójában történt eseményekről.

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív - prezentáció és játékbemutató

Április 22-én délután a Novotel Budapest Danube Hotel egyik konferenciatermében nem mindennapi vendégek vártak a hazai gamersajtó képviselőire. A cdv-sevenm szervezésében az Ascaron Entertainment munkatársai látogattak el hozzánk, hogy zárt ajtók mögött bemutassák 2004-es sztár RPG-jük folytatását, a Sacred 2: Fallen Angel-t. Az exkluzív prezentáción természetesen mi is részt vettünk, hogy első kézből szállíthassuk nektek a játékkal kapcsolatos legújabb infókat és érdekességeket.

Kipróbálható Sacred 2 a Role Play Convention-ön

Kipróbálható Sacred 2-vel készül az Ascaron az április végi Role Play Convention kiállításra. A játéknak a többjátékos módjába nyerhetünk itt betekintést.

Budapesten veszik fel a Sacred 2 zenéjét

A Blind Guardian nevezetű rockbanda április végén Budapestre látogat, hogy felvegye legújabb számát, melyet direkt a Sacred 2 című játékhoz készítettek.

GDC 2008: GDC trailer mánia - második felvonás

A trailer gyűjteményről se feledkeztünk meg, a második adagban többek közt van Fable 2 és Gears of War 2 is, úgyhogy vétek lenne bárkinek is kihagyni!