Sacred 2: Fallen Angel

Ancaria világába elkalauzoló profi RPG az Ascaron-tól. Sok-sok kaland, mágia és háború egy elvarázsolt virtuális világban - ez a Sacred 2.
Típus: Fantasy, RPG, Sci-Fi

Nyerj eredeti Sacred 2 játékot extrákkal

Nyereményjátékunkban három darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel PC-s játékot, három posztert, és három Blind Guardian albumot nyerhetsz. Tippelj és nyerj!

Megjelent a Sacred 2 angol nyelvű demója

A múlt héten elérhetővé vált a Sacred 2 német nyelvű demója, ám akinek ez nem volt ínyére, de a teljes változata előtt kipróbálná a játékot, az most megteheti angol nyelven.

Tölthető a Sacred 2 egyjátékos demója

Megjelent az Ascaron legújabb fantasy RPG-jének, az itthon teljesen magyarul megjelenő Sacred 2: Fallen Angelnek a kipróbálható demója.

Befejeződtek a Sacred 2: Fallen Angel munkálatai

Az Ascaron ma bejelentette, hogy aranylemezre került a Sacred 2: Fallen Angelnek mind az angol, mind az itthon forgalomba kerülő magyar verziója.

Befejeződtek a Sacred 2 munkálatai

A Sacred anno egyik legjobban sikerült Diablo-klón volt, így nem csoda, hogy a folytatás készültét feszült várakozással és figyelemmel követtük.

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív béta teszt

A jó és a gonosz újra egymásnak feszül, ezúttal Ancaria földjén, ahol a T-energia itatja át az élők minden porcikáját. Misztikus lények lakják be a végeláthatatlan vidéket, de a nyugalom és a béke sehol sem tart örökké. A felsőbbrendű Szerafinok birtokolták ősidők óta a T-energia titkát és egyben a világ sorsának kulcsát is.

Csütörtök esti galériafrissítés

Újra jelentkezünk galériafrissítéssel, ezúttal olyan címek társaságában, mint a Killzone 2, a Sacred 2: Fallen Angel, a Saints Row 2 vagy a Wii Music.

GC 2008: A hatodik videóözön

A hatodik összeállításban látható a Starcraft 2, Dragon Age: Origins, Sacred 2: Fallen Angel, Red Faction: Guerrilla, Motorstorm: Pacific Rift stb.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Előkerült a Sacred 2: Fallen Angel dobozképe

Az Ascaron és a Deep Silver pénteken nyilvánosságra hozta a Sacred 2: Fallen Angel akció-szerepjáték hivatalos dobozképét.