E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Bemutatkozik a The Tomorrow War

Alexander Zorich orosz regényíró műveiből készít sci-fi űrszimulátort az 1C Company. A vérbeli space-compat akciójáték a The Tomorrow War címet kapta.

E3 2006: Storm of War bejelentés

Néhány óra múlva bezár az E3, de még mindig történnek játékbejelentések - ezúttal az UbiSoft húzta le a leplet legújabb repülőgépszimulátoráról.

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 4. rész

Nem tétlenkedtünk déltuán! Leszállítottunk nektek 87 (nyolcvanhét) gyönyörű E3-as Booth Babe csajt, melyet itt és most meg is tekinthettek!

E3 2006: Dark Messiah of Might and Magic előzetes!

Az Ubisoft teljes erővel tolja a Heroes franchiset, melynek a következő inkarnációja a Dark Messiah lesz. Eszméletlen hangulatos csodás minőségű előzetes érkezett!

E3 2006: Új megbüntető Gears of War HD trailer!

A Microsoft konferencia óta nem sokat hallhattunk a Gears of War -ról, azonban most befutott a fantasztikus minőségű HD trailer!

E3 2006: Odavágós Motorstorm trailer

Eddig ugyan nagy volt a hallgatás a PS3 egyik eléggé várt címe körül, ám ezennel megtört a jég, s kaptunk egy frenetikusan sikerült előzetes videót!

E3 2006: 50 ezer forint lesz a Wii?

Átolvasván az EGM előzetesét a Nintendo next-gen gépéről, a Wii-ről érdekes információra bukkantunk: a magazin közölt egy - állítólag - hivatalos infót a konzol áráról.

E3 2006: Empire at War-kiegészítés - új trailer!

Megérkezett a Star Wars: Empire at War első kiegészítésének, a Forces of Corruptionnek E3-as trailere. A videó természetesen lokálból tölthető.

E3 2006: Nincs többé Game Boy?

Satoru Iwata - a Nintendo elnöke - homályos utalásai szerint a Nintendo anyagilag nem tudja támogatni többé a GameBoy-t a Nintendo DS mellett.

E3 2006: Péntek délutáni galériamánia

Mai ajánlatunk az előbbieknél kicsivel soványabb, de van benne LEGO Star Wars, Madden, Overlord, Empire at War, Tekken 6 és Tony Hawk is!