E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Heavy Rain techdemo

Megérkezett a hétre ígért Heavy Rain techdemo a Fahrenheit készítőitől, melynek megnézése után garantált az állkeresés a padlón.

E3 2006: Brutális kártyajáték az EyeToy-jal!

Mindig jópofának tartottam az EyeToyt, bár magam nem ruháztam volna be rá, mert sok értelmét nem láttam. Azonban a The Eye of Judgment mindent megváltoztatott.

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 3. rész

Folytatva kedvenc sorozatunkat, ismét egy nagy adag Booth Babes csajfotót hoztunk haza. Most 48 új kép landolt nálunk, tessék szemezni velük!

E3 2006: Hol vagy Need for Speed Carbon?

A keddi Sony konferencián az Electronic Arts felfedte a legújabb Need for Speed-et, a Carbon-t. Azóta sem hallottunk róla semmit.

E3 2006: Folytatódik a Starcraft és a Diablo

Bizony, a pletykák igazak voltak. A Blizzardosokkal elbeszélgetve megbizonyosodtunk róla, hogy folytatni fogják a Starcraft-ot és a Diablo-t.

E3 2006: Garfield visszatér!

Garfield a világ leglustább és leghaszontalanabb macskája visszatér képernyőinkre - ezúttal egy 3D-s ügyességi kalandjáték formájában.

E3 2006: PSP-re is lesz Call of Duty 3

Az Activision emberei első kézből informáltak minket, hogy PSP-re is lesz Call of Duty 3. Reakciónk: kedveskéim, és mi lesz a PC-s verzióval?

E3 2006: Bemutatkozik a The Sims 2: Pets

Amikor meghallottuk, hogy az EA standján Sims bejelentés készül, azonnal a harmadik részre gondoltunk. Nos, ez elmaradt, de itt az új kiegészítő!

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Booth Babes csajfotók - 2. rész

Ahogy megígértük, szállítjuk nektek az E3-as Booth Babes csajfotók folytatását. A ma este 56 gyönyörű hölgyet hoztunk haza, csak nektek!