E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Sam Suede: Undercover Exposure bejelentés

A Leisure Suit Larry sorozat megálmodója, Al Lowe visszatér a játékiparba, hogy újra letegye névjegyét az asztalra.

E3 2006: X360 kormány, HD-DVD és headset

A Microsoft nem ma született bárány, ezt tudjuk jól. A nextgen lemaradásukat csillapítva ma előálltak a legújabb Xbox 360 kiegészítőkkel.

E3 2006: Titan Quest demó - lokálban!

Megérkezett az ókorban játszódó akció-szerepjáték, a Titan Quest majd' 500 megás egyjátékos demonstrációja. A telepítőcsomagot lokálból tölthetitek le.

E3 2006: Haze - Új Ubisoft FPS

A Ubisoft is beszáll a next-gen piacra a TimeSplitters gondozásában készülő Haze című FPS-el, mely PC-re, X360-ra és PS3-ra készül - információk, képek és videó itt!

E3 2006: Puskatok Nintendo Wii kontrollerhez

Fantasztikus meglepetéssel állt elő a Nintendo. Készítettek egy Light Gun Shell nevű műanyag puskát, melybe a Wii távkapcsolóját lehet majd becsatlakoztatni.

E3 2006: Jövő májusban jön Pókember

Az Activision standján már lehet érdeklődni a harmadik Pókember játékról, mely természetesen a film alapján készül. Legutóbb a megjelenési dátumról informálódtunk.

E3 2006: Hol vagy MotorStorm?

Apró érdekesség, hogy a GDC-n tett ígéretek ellenére a PS3 egyik nyitójátéka, a MotorStorm nincs kint az E3-on. Még nem derült ki, hogy mi áll az ügy hátterében.

E3 2006: Készül a Vice City Stories!

Túl vagyunk a második Grand Theft Auto-bejelentésen - a Rockstar ezúttal a Liberty City Stories folytatásáról, a Vice City Storiesról rántotta le a leplet.

E3 2006: Kétszáz új screenshot érkezett!

Olyan finomságokat kaptunk, mint AITD, Enemy Territory, Final Fantasy, Hitman, Just Cause, Mobile Ops, Mortal Kombat, NHL, Tony Hawk, UT 2007 stb. Kötelező!

E3 2006: World of Warcraft - az új faj!

A Blizzard megtartotta a Burning Crusade prezentációját, melyen végre felfedték az új Alliance fajt. Kattintsatok és olvassatok tovább.