SingStar

Kareokis játékprogram legújabb változata kizárólag Playstation 3-ra.

Itt a PS3-as SingStar zenei listája

Végre előkerült a legújabb, csak Playstation 3-ra fejlesztett SingStar tracklist-je. A felsorolásban remek számok szerepelnek, ajánlatos legalább egyszer átnyálazni!

Galériafrissítés különleges kiadásban

Legújabb galériafrissítésünk különleges, hiszen csak a Sony által megrendezett Gamers Day-ről érkezett képek találhatóak meg benne kizárólag PS-címekről.

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

Kedvcsináló trailer a My Singstar-hoz

Az új Singstar-ba nem kevesebb, mint 300 licenszelt zene lesz beépítve, úgyhogy az tuti, hogy a házibulik egyik elengedhetetlen kellékeként fogjuk emlegetni.

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.