Splinter Cell

Mindenidők egyik legsikeresebb sorozatának első része a rettenthetetlen Halász Samuval. :)
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.
1292857251

Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.
1290103785

A Splinter Cell első három részét is felújítják

Korábban különféle hirdetésekből derült ki, hogy a Ubisoft a Sony példáját követve leporolná a régebbi címeit, s kicsinosítva, újra kiadná őket az újgenerációs gépekre. Ezek közül eddig a Prince of Persia trilógiát jelentették be, míg a Splinter Cell-sorozat első három részét csak most erősítették meg.
1281166020

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.
1272996720

Elhagyja a Ubisoftot a Splinter Cell dizájnere

Kilenc év után, önszántából hagyja el a Ubisoftot Clint Hocking, a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere - a döntésről blogján számolt be a nagyközönségnek.
1238022780

GDC 2009: Assassins és Splinter mozi készülhet

A Far Cry és a Prince of Persia után az Assassins Creedet és a Splinter Cellt is megfilmesítené a UbiSoft. Csak Uwe Boll neve ne kerüljön elő!
1224270720

Egy játékba gyúrná a Clancy-címeket a Ubisoft

Érdekes ötletet vetett fel a francia Ubisoft: elképzelésük szerint a jövőben akár egy játékban is szerepelhetne az öt Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat.
1212088080

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.
1206122940

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.