Need for Speed: Carbon

A Need for Speed sorozat legújabb darabja, mely immáron a nextgennek hódolva Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Kemény anyag, a rajongóknak kötelező!

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

Ilyen zene szól majd a Need for Speed: Carbon alatt

Egyre inkább azt érzem, hogy manapság minden a Need for Speed: Carbon körül forog - most a játék zenei aláfestésének előadóiról értesültünk.

Sims és Need for Speed: The Island - titkos akták

Az Electronic Arts hevesen tagad, de egyesek tudni vélik, hogy már készülnek a The Island alcímet viselő Need for Speed, The Sims és Theme Park folytatások.

Need for Speed: Carbon - intro trailer lokálban

Egy vadi új, Need for Speed: Cabon-ból származó mozgóképpel gazdagodtunk a mai este folyamán. A trailer letölthető, de akár itt helyben is megtekinthető.

Ilyen lesz a Need for Speed: Carbon doboza

Az Electronic Arts ma elküldte nekünk a Need for Speed: Carbon hivatalos és elfogadott dobozterveit, hogy megismerjük majd a játékot novemberben.

Nintendo Wii - Biztos európai nyitócímek

Kaptunk egy listát, melyen az Európában december 8-án startoló Nintendo Wii biztos - hivatalos - nyitócímei sorakoznak fel - nem gyenge indítás lesz ez!

Need for Speed: Own The City - ez meg mi?

A német Electronic Arts ma közzétett egy megjelenési listát, melyben többek közt egy idén novemberre kiírt új Need for Speed található.

A NFS: Carbon hivatalos autólistájának újabb része

Megérkezett a várva-várt Need for Speed: Carbon hivatalos autólistájának egy újabb része, szintén hivatalos, illusztráló screenshotokkal. Olvassatok tovább!

Need for Speed: Carbon - Infók a gyűjtői kiadásról

A Need for Speed: Most Wanted vérbeli rajongóknak szánt változatának sikere után számítani lehetett egy Carbon-féle bővített kiadásra is - íme, a részletek...