Need for Speed: Carbon

A Need for Speed sorozat legújabb darabja, mely immáron a nextgennek hódolva Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Kemény anyag, a rajongóknak kötelező!

Kilenc animáció estére

Kilenc videót töltöttünk fel gyorsban szerverünkre, melyeket rögtön - természetesen kötelező jelleggel - le is rángathattok tőlünk. Letöltő programokat izzítani, kérem...

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

November tizedikén érkezik a NFS: Carbon

Általában az EA-címek egy napon érkezik minden platformra a szovjet fogyasztók kivételével: a kiadó a november 10-ei dátumot jelölte meg megjelenési napnak.

Keresztapa és SSX Nintendo Wii-re

Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.

Need for Speed: Carbon képek és videóparádé

Az IGN-es arcoktól az előbb kaptunk 27 vadi új Need for Speed: Carbon screenshotot és ha már ott voltunk, gondoltuk elhoztunk 7 darab in-game videót is.

Közel 100 képpel bővült a galériánk

Mai kínálatunkban van Genji 2, Motorstorm, NFS: Carbon, Prey, Splinter Cell, Star Wars, Eye of Judgement, Warhammer, Warhawk és még jópár finomság!

Négy új hivatalos honlap indult el

Alone in the Dark, Fatal Inertia, Kengo Zero és Need for Speed: Carbon - ezen négy remek játéknak indult el a hétvégén a hivatalos honlapja.

Friss NFS: Carbon látnivalók érkeztek

A Need for Speed: Carbon mánia csak nem akar lenyugodni, sőt napról-napra erősödik. Ezúttal négy kedvcsináló screenshot érkezett hozzánk.

Need for Speed: Carbon - GAMEPLAY VIDEO

Alig pár perce érkeztek csak meg az első (hivatalos) képek, máris egy észbontó gameplay trailerrel gazdagodtunk, melyet természetesen lokálból húzhattok!

Need for Speed: Carbon - az első hivatalos képek

Bár a múltkori scanneket törölnünk kellett, nagy meglepetésünkre ma éjszaka az EA kiadta az első hivatalos, nagyfelbontású NFS:C látnivalókat!