EVE Online: The Path to Kali

Az EVE Online első teljes kiegészítőlemeze rengeteg extrával.
Típus: Kiegészítõ, MMORPG, Ûr

Megtámadták az EVE és a Minecraft szervereit

Szinte minden napra jut valamilyen hír, mely újabb hackertámadásokról szól. Így esett ez most az EVE Online, a Minecraft és a League of Legends szervereivel. A Bethesdához is behatoló LulzSec csapat a tettes ismét, miután az üzemeltetők megerősítették a DDOS támadásokat.

Jövőre lemezen is megjelenik az EVE Online

A CCP által fejlesztett EVE Online hamarosan, egészen pontosabban 2009. március 10-től megvásárolható lesz dobozos formában is, az Atarinak köszönhetően.

FPS készül az EVE Online alapján

Az EVE Online címet viselő MMORPG fejlesztői egy sajtótájékoztatón árulták el, hogy a jövőben akár belső nézetű lövölde is készülhetne játékuk alapján.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

E3 2006: Kiegészül az EVE Online világa

A CCP ma bemutatta a már évek óta hatalmas sikernek örvendő EVE Online című MMORPG-jük első kiegészítőlemezét, a The Path to Kali-t.