E3 2007

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2007-ben is megrendezik - ezúttal kissé átalakítva Santa Monicában.

E3 2007: Heavenly Sword - új gameplay videó

Szinte minden PS3-tulaj várja már a kizárólag erre a gépre készülő Heavenly Sword-öt. Íme egy kis kedvcsináló, hogy fokozzuk várakozásotokat!

E3 2007: Új videók érkeztek a Pokolfajzatról

A Hellboy alias Pokolfajzat játékadaptácóját láthatjátok most két trailer keretében. PS3-ra, PSP-re és X360-ra készülő játék szeptember 18-án kerül a boltok polcaira.

E3 2007: Új World of Warcraft kiegészítés?

Meglehetősen erős utalást kaptunk arra, hogy hamarosan bejelentésre kerül a következő World of Warcraft-kiegészítés. Persze semmi sem biztos még...

E3 2007: Activision konferencia - mi ott voltunk

Az Activision is tartott konferenciát, de még milyet! A tájékoztatón részt vett maga Tony Hawk, Stan Lee, Slash és Hank Hearsy alezredes is.

E3 2007: Army of Two - itt az E3-as trailer

Bemutatták az Army of Two E3-as trailerét! Sok új nem derül ki belőle, de érdemes megnézni, hisz csak erősíti azt az érzést: "Ezt mindenképp meg kell majd szereznem!"

E3 2007: Összefoglaló a Midway konferenciájáról

Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!

E3 2007: Lezajlott a Konami konferenciája is

A Sony, a Microsoft és a Nintendo konferenciája után lezajlott a Konami sajtótájékoztatója is, ahol a Silent Hill 5 bejelentése mellett Kojima mester is szólt pár szót.

E3 2007: Bemutatkozik a Space Siege

A SEGA bemutatta Chrise Taylora legújabb RPG-jét, a Space Siege-t. Ijfú barátunk jegyzi a Dungeon Siege-t is, korábban a Gas Powered Games csapatát erősítette.

E3 2007: Raving Rabbids 2 premier képek és videó

Az UbiSoft tizenhét új képet és egy videót adott ki ma a Rayman: Raving Rabbids 2-ből. Humorból és idegbeteg vérnyulakból ezúttal se lesz hiány!

E3 2007: Turok Rebirth gameplay duplázás!

A Gametrailers beújított két friss Turok gameplay videót! Hangulatában aligha találunk ellenfelet - a trailerek alapján pedig nincs okunk kételkedni a Turok-ban!