iPod

Az iPod sorozat 3 féle verzióban kapható - van egy nagy, videólejátszásra is képes csúcsmodell, egy kisebb Nano modell és egy apró, Shuffle nevű zenelejátszó.

HWSW: Huszadik születésnapját ünnepelte az iPod

Ha bárkinek felteszik a kérdést, hogy mit tekint a legfontosabb terméknek az Apple történelmében, alighanem tízből kilenc ember gondolkodás nélkül rávágja az iPhone-t. Pedig az iPod nélkül az iPhone-ok soha nem jöttek volna létre.

HWSW: Elhunyt Steve Jobs

Alig egy nappal az Apple idei iPhone bemutatója után újabb, ezúttal szomorú hír érkezett Cupertinóból. Az Apple rövid közleményben tudatta a világgal, hogy egykori vezetője elhunyt. Három évtizedes karrierje során Jobs igazi forradalmat csinált, írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Magyarországon is árul zenét az Apple

Tegnap reggel már pletykák lengték be a webet, miszerint az Apple kiterjeszti az iTunes zeneáruházat 12 újabb országra. Este 11 órakor hivatalossá vált, hogy az Európai Unió minden országában elérhető az iTunes zenebolt, írja a HWSW. Filmek még nincsenek, Janicsák Veca van.

HWSW: Távozik az Apple-től Steve Jobs

Távozik az Apple éléről Steve Jobs - jelentette be a vállalat tegnap. A karizmatikus vezető az egészségi állapota miatt nem tudja ellátni a cégvezetéssel járó feladatokat, az elnök-vezérigazgatói pozíciót Tim Cook operatív igazgatónak adja át, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Népszerűek lesznek karácsonykor az Apple-cuccok

A plázáknál már csak a nagyvállalatoknál kezdődik korábban a karácsony: az elemekkel és akkumulátorokkal foglalkozó Duracell közzétette a legfrissebb felmérését, amelyben arról kérdezte a résztvevőket, hogy mit szeretnének idén karácsonyra kapni - ezúttal hátrébb szorultak a játékok.

HWSW: Rekordnegyedévet zárt az Apple

Történetének legerősebb negyedévét zárta az Apple 2009. december 26-án. A PC-k és az okostelefonok forgalma egyaránt felülmúlta a várakozásokat - írja a HWSW.

Mondd el a véleményed és nyerj PS3-at, mini PC-t!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatásban részt vevők Playstation 3-at, Asus EEE mini PC-t és iPodotnyerhetnek!

HWSW: Mindenben nagyot alakított az Apple

Minden termékvonalban nagyot alakított az Apple, derült ki a vállalat legújabb pénzügyi jelentéséből - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

iPod A világ leghülyébb iPod kiegészítői - 6. rész

A világ leghülyébb iPod kiegészítői - 6. rész

iPod A világ leghülyébb iPod kiegészítői - 5. rész

A világ leghülyébb iPod kiegészítői - 5. rész