Wipeout HD

A vadul száguldozós futurisztikus kocsiverseny legújabb, nextgen változata, mely természetesen már teljesen megfelel minden mai követelménynek. Nagyon komény anyag!
Típus: Autóverseny, Sci-Fi

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

Szenteste érkezik a WipeOut HD demója

Szenteste érkezik a Wipeout-sorozat első HD-felbontásban tündöklő változatának kipróbálható változata - a játék remeknek ígérkezik, feltétlenül megéri letölteni a demót!

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

WipeOut HD - szemkápráztató képek érkeztek

Új, szemkápráztató képek érkeztek a PS3 exkluzív címéről: az új WipeOutban teljes, 1080p-s felbontásban élvezhetjük a száguldást, mindezt 60 fps mellett.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

GC 2007: Második videó összeállítás

A GC teljes gőzzel robog, így sokszor azon kapjuk magunkat, hogy ismét rengeteg bemutatóval ajándékoznak meg minket a fejlesztők. Íme pár darab, amelyek ma érkeztek.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.