Már készül a következő God of War

  • Írta: szlav
  • 2024. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Santa Monica Studio újabb álláshirdetései téveszthetetlenné teszik azt, amit eddig is sejtettünk: bizony, van élet a Ragnarök után is. A stúdió jelenleg tapasztalt küldetéstervezőt keres a következő felvonáshoz.

Nem lövünk le túl nagy poént azzal, ha eláruljuk: a God of War: Ragnarök befejezése és azt követő Valhalla kiegészítő is nyitva hagyta a kaput a további God of War-játékok előtt, a franchise őrült sikerét figyelembe véve pedig gyakorlatilag garantált, hogy a Sony és a Santa Monica Studio nem fogja egyhamar félrehajítani a szériát. Jó hír azonban, hogy egyértelmű jelek utalnak arra, hogy a következő fejezet fejlesztése már valamilyen formában folyamatban van.

Tudjuk jól, hogy a stúdió vezetője, Cory Barlog egy másik, a God of Wartól teljesen független címen is dolgozik, így a Santa Monica Studio korábbi álláshirdetései, melyekben a harcdizájnra és annak mechanikáira fókuszáló fejlesztőket kerestek, akár ehhez az új IP-hoz is kapcsolódhatott volna. A legújabb hirdetés, melyet a Gamerant szúrt ki, azonban téveszthetetlenné teszi a dolgot. Ebben a Santa Monica Studio egy olyan küldetésdizájnert keres egy még be nem jelentett karakterfókuszú akciójátékhoz, aki alaposan ismeri a God of War-játékokat és azok történetét.

Habár ezzel még csupán összekötöttük a szálakat, vagyis hivatalos bejelentésről még nem esett szó, bátran kijelenthetjük, hogy a következő God of War már úton van. Azt persze nem tudni, hogy mikor lehet esedékes a játék megjelenése, ahogy azt sem, hogy miféle kalandok várnak Kratosra, aki jó eséllyel készen áll arra, hogy maga mögött hagyja az északi istenek panteonját.

8.
8.
Asshya
A napokban fejeztem be a GOW III-at ,a GOW-t és a GOW Ragnarök-öt! Zseniális volt, megérte ezekért PS5-öt venni!
6.
6.
Chdz
Görög meg északi kilőve, vannak még lehetőségek, egyiptomi, indiai akár maja/azték is beteg lehetne. Valami ilyesmire lehet számítani.
5.
5.
MikeHock
4.
4.
Yanez
Pont most fejeztem be a Ragnarököt. Eszméletlen játék! Szeretettel várom a következőt!
3.
3.
Trottenbauer
#2: Inkább arról kellene info,mit csinál Cory,mert a Ragnarök már lassan két éve megjelent.
2.
2.
mdr88
Arról is dobhatnának valami info morzsát, hogy a Ragnarök mikor jön Steam-re...
1.
1.
crytek
Lassan tolni kéne az elsővel mert foglalja a helyet a ps-en..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...