Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

  • Írta: szlav
  • 2022. november 14.
  • Biznisz
Link másolása
Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

Tőlünk is és másoktól is hallhattátok, jobb esetben pedig már saját kézből is tapasztalhattátok, hogy milyen fantasztikus játék lett a God of War: Ragnarök - elvégre nem gyakran szórjuk csak úgy a 10 pontokat. A jó hír pedig az, hogy a Santa Monica Studio erőfeszítései anyagilag is meghozzák a gyümölcsüket, a korai adatok ugyanis arról árulkodnak, hogy a Ragnarök a teljes God of War-franchise legsikeresebb címe lesz.

Ezt a rekordot egyébként a nyitóadatok kapcsán már el is könyvelheti a játék, a GfK (via GamesIndustry.biz) jelentése szerint ugyanis az Egyesült Királyságban a God of War: Ragnarök több példányban kelt el csupán 24 óra alatt, mint a 2018-as God of War a teljes első hete során. Márpedig az előző részt sem kellett sajnálnunk, a soft reboot magasan felülmúlta az azelőtt is húzócímnek számító széria korábbi eredményeit, a Ragnarök megjelenése azonban minden eddigi rekordot magasan túlszárnyalt.

Az pedig nem lephet meg senkit, hogy egy ekkora cím parádés rajtja a PlayStation 5 hardvereladásait is alaposan fellendítette. Pontos és hivatalos adatokat nem közölt a Sony, a GfK elemzője szerint azonban az elmúlt hét PlayStation 5 eladásait (továbbra is brit adatokról beszélünk) 55 százalékban azok a bundle-k tették ki, amelyekben a konzol mellé csomagolták a God of War: Ragnarököt is.

3.
3.
zoli12i
Erős hónapok ezek baszki. GoW, Warzone2, Witcher 3 patch, Callisto protocol. Februárban meg megint le dobják a bombákat.
2.
2.
Merőkanál
Biztos zseniális lett de én már nem bánom hátrahagyni ezt a Skandináv mitológiát
1.
1.
KratoS
Nem ok nélkül, tegyük hozzá. Kicsit tényleg érezni Balrog hiányát mint írót, de még így is monumentális.
Azért leírnám hátha valamelyik sony pr-os olvassa; ne bónuszolják a magyar fordítót; az under-armor az nem alkar páncél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...