God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.

God of War III

Bátor harcosból hadvezér, vakmerő vezetőből Spárta szelleme, istenből újra halandó, és végül félisten Hérosz: ő Kratos, a legspártaibb spártai, akivel a gőgős, örökké ármánykodó és cselszövő istenek csúnyán elbántak. Ezt kissé megelégelve úgy döntött, hogy visszavág, és ő is csúnyán elbánik velük, de nagyon, nagyon csúnyán…

God of War III Demóteszt

A közeledő megjelenésnek köszönhetően egyfajta marketingfogást alkalmazva a nagysikerű God of War első és második részét egy Blu-Ray lemezre gyömöszölve, a látványt teljesen felújítva nemrég kiadták a Collectiont, amin extra tartalomként helyet foglalt a harmadik rész demója is. Live-os cimborámnak, Kovácskatinak köszönhetően hozzájutottam én is eme remekműhöz - utólag is ismételten örök hálám neki ezért - lássuk hát mire számíthatunk nem kevesebb mint három hónap múlva.

God of War III

A legutóbbi Spike TV Video Game Awards több szempontból is unikum volt. Itt láthattuk először az Uncharted 2: Among Thieves-t, a Dantes Infernot, a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damnedet, a Terminator: Salvation játékot, sőt ezen a rendezvényen mutatták be az első igazi God of War III videót is. Izgalmakban tehát felért bármelyik E3 vagy GC kiállítással, a premier infóknak köszönhetően pedig végre összeállt, hogy milyen is lesz Kratos legújabb eljövetele.