God of War III

A God of War sorozat harmadik része, melynek köszönhetően megismerhetjük az eredeti trilógia végét.
Típus: Akció, Harcos

God of War III

Bátor harcosból hadvezér, vakmerő vezetőből Spárta szelleme, istenből újra halandó, és végül félisten Hérosz: ő Kratos, a legspártaibb spártai, akivel a gőgős, örökké ármánykodó és cselszövő istenek csúnyán elbántak. Ezt kissé megelégelve úgy döntött, hogy visszavág, és ő is csúnyán elbánik velük, de nagyon, nagyon csúnyán…

God of War III Demóteszt

A közeledő megjelenésnek köszönhetően egyfajta marketingfogást alkalmazva a nagysikerű God of War első és második részét egy Blu-Ray lemezre gyömöszölve, a látványt teljesen felújítva nemrég kiadták a Collectiont, amin extra tartalomként helyet foglalt a harmadik rész demója is. Live-os cimborámnak, Kovácskatinak köszönhetően hozzájutottam én is eme remekműhöz - utólag is ismételten örök hálám neki ezért - lássuk hát mire számíthatunk nem kevesebb mint három hónap múlva.

God of War III

A legutóbbi Spike TV Video Game Awards több szempontból is unikum volt. Itt láthattuk először az Uncharted 2: Among Thieves-t, a Dantes Infernot, a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damnedet, a Terminator: Salvation játékot, sőt ezen a rendezvényen mutatták be az első igazi God of War III videót is. Izgalmakban tehát felért bármelyik E3 vagy GC kiállítással, a premier infóknak köszönhetően pedig végre összeállt, hogy milyen is lesz Kratos legújabb eljövetele.