Team Fortress 2

A korábban már leállított, majd pedig újrakezdett Team Fortress 2 a lélegzetelállító rajzfilmes grafikájával és érdekes játékmenetével biztosan minden Steames kedvenc játéka lesz - persze a HL2 után! :)
1340874043

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.
1340870458

Team Fortress 2 - találkozás Pyro-val

Pyro egy igazán piromán állat, kinek kedvenc étele a sült husi. A Valve kiadta a fickó vicces bemutatkozó videóját, mely igazán kellemes perceket ígér a fogékonyak számára. Lángszórójával fél másodperc alatt képes felperzselni a riválisokat. Ne kerülj vele szembe a Team Fortress 2-ben!
1314279000

Tizenöt éves lett a Team Fortress

A tegnapi nap folyamán töltötte be a tizenötödik születésnapját a Team Fortress-sorozat, a játék anno egy Quake-modifikáció volt, mára pedig az egyik legnépszerűbb multis FPS, amit ingyenesen is játszhatunk. Rövid történelmi összefoglaló következik az ünnep apropójából.
1311314432

Új DLC-t kapott a Team Fortress 2

Most, hogy a Team Fortess 2 immáron ingyenes üzleti modellel számíthat az egyik legjátszottabb címre Steam-fiókunkban, a Valve elérkezettnek látta az időt, hogy új letölthető tartalommal lássa el a játékot. A Soldier Victory Packban két új fegyver és vicces öltözékkiegészítők kaptak helyet.
1310454000

Képregénygyárossal szövetkezik a Valve

Bár a Valve eddig is készíttetett képregényt bizonyos sorozatairól - legutóbb éppen a Portal volt soron a második rész megjelenése kapcsán -, most komolyabb fokozatba kapcsol: egyenesen a Hellboy füzeteket is készítő Dark Horse-szal szerződött le egy 300 oldalas képregényre.
1308895205

Ingyenessé vált a Team Fortress 2

Bár egy korábbi interjú során már hallhattunk a fejlesztőktől utalásokat rá, de csak tegnap vált bizonyossá, hogy ezentúl free-to-play üzleti modellt használ a Team Fortress 2. A hivatalos bejelentés részeként a Valve egy nagyobb frissítést is kiadott a játékhoz. Most már mindenki kipróbálhatja.
1305784800

E3 2011: Valve: nincs bejelentenivaló az E3-ra

Különösen izgalmasnak ígérkezik a mostani E3, hiszen várjuk, hogy a Nintendo leleplezze a Wii utódját, s ezen kívül rengeteg nagyágyú is be fog mutatkozni. De egyik sem jön majd a Valve háza tájáról, Gabe Newell cége ugyanis nem lesz jelen a kiállításon, nincs mit bemutatniuk.
1305552600

Három nagyágyút vett fel a Valve

A Valve így is tetemes mennyiségű tehetséget alkalmaz, Gabe Newell azonban sosem áll meg az újabb nagyágyúk felkutatásában és felbérlésében. Most három legendás programozót szerződtetett a céghez, akik tovább erősítik majd a Valve egyébként sem gyenge kóder brigádját.
1305396022

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.
1304857200

Becélozta a mobilokat a Valve

A Steam-szolgáltatások bevezetése a PlayStation 3-on hatalmas siker volt a Valve számára. Innen nézve pedig felmerül a kérdés: hol maradnak a cég szoftverei az egyre inkább népszerűvé váló mobilplatformokról. A cég fejesei szerint már célba vették az iPhone-t és az Androidot.