Final Fantasy XII

A nagysikerű japán Final Fantasy sorozat 12. darabja. Szerelem, romantika, akció és látványos viadalok!
Típus: RPG

Új nevekkel frissült a brit toplista

El se hiszem! A legfrissebb brit toplista olyannyira megváltozott az előző felhozatalhoz képest, hogy alig lehet ráismerni - no persze a foci-játékok hada nem maradt el.

Square Enix featuring Unreal Engine 3.0

A Square Enix bejelentette, hogy "néhány ezer" dollárért cserébe az Epic Games rendelkezésükre bocsátotta az Unreal Engine 3.0-t szőröstül-bőröstül.

Február 23-án érkezik EU-ba a Final Fantasy XII

A Square Enix bejelentette, hogy a PlayStation 2-exkluzív Final Fantasy XII Európában (és minden más olyan helyen ahol még nem jelent meg) február 23-án kerül boltokba.

Humorbomba: Final College Fantasy

Mark Leung, a Massachusetts' Babson College hallgatója, rengeteg szabadidővel rendelkezik. Imádja a Final Fantasy-t, és szerencsére még jó a humora is.

Az e-heti játékmegjelenések

Kissé megkésve, de összeállítottuk Nektek, a héten megjelenő játékok - szerencsére jó hosszú - listáját: lesz itt Need for Speed, FIFA és még sok más nyalánkság...

Kalózkézen a Final Fantasy XII

Már hivatalosan is megerősítette a Square, hogy ügyes hackerek néhány napja ellopták tőlük a Final Fantasy XII angol nyelvű teljes verzióját.

Jövőre jelenik meg Európában a Final Fantasy XII

Bár az utóbbi időben kétségtelenül többet foglalkozott a Final Fantasy XIII-mal a sajtó és a közönség, azonban a Square Enix nem engedi elfeledni az előzményeket.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.

E3 2006: Újabb adag line-up, itt a GK-n!

Három kiadó küldte el nekünk E3-as listáját, melyen szerepelnek a játékok, melyekkel az érintett csapatok részt vesznek a kiállításon.