Blacksite: Area 51

Az Area 51 című belső nézetes akciójáték folytatása, melyet a Midway Austin stúdió készít. Gatyarángatós félelem, különös földönkívüli invázió és egyéb nyalánkságok várnak ránk ismét!
Típus: FPS, Lövöldözõs

E3 2007: Két újabb lineup érkezett

Holnapután kezdődik az E3, de még mindig akad kiadó, melynek nem érkezett meg, vagy csupán nem teljes a lineupja: következzen két újabb hiányzó láncszem.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Tölthető a BlackSite: Area 51 demója

Egy héttel ezelőtt a Midway bejelentette, hogy még a májusi hónap folyamán elérhetővé válik a BlackSite: Area 51 kipróbálható változata...

Hamarosan itt a Blacksite: Area 51 demója

A Midway ma egy sajtóközleményben tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy még ebben a hónapban kiadja a Blacksite: Area 51 című UFO-gyilkolós FPS-ének demóját.

Blacksite: Area 51

Tudjátok mi jobb a bandaháborúnál, a zombi gyilkolásnál, de még a vendettánál is? Ha gonosz földönkívüliek agyát kell szétloccsantani! Ha fröcsög a zöld vér, repkednek a leszakadt csápok, reped a kitin! Az alienek rosszak, ki kell őket irtani! Ők is meg akarnak minket ölni. Hordájuk készen áll, hogy eltöröljék az emberiséget. Többnyire éjszaka támadnak… többnyire.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Bemutatkozik a Blacksite: Area 51

Folytatódik a 2005-ös év egyik legnagyobbat robbant FPS-e, az Area 51. A korábban Area 52 címen ismert Blacksite PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Area 52 és Criminal - új Midway játékok

Dupla Midway játékbejelentést van szerencsénk megosztani veletek, melynek egyik tagja az Area 51 folytatása, a másik pedig egy teljesen új nextgen projekt.