Blacksite: Area 51

Az Area 51 című belső nézetes akciójáték folytatása, melyet a Midway Austin stúdió készít. Gatyarángatós félelem, különös földönkívüli invázió és egyéb nyalánkságok várnak ránk ismét!
Típus: FPS, Lövöldözõs

Befejeződtek a BlackSite: Area 51 munkálatai

Befejeződtek a régóta várt BlackSite: Area 51 munkálatai: a játék PC-s és X360-as változata november 12-én, míg a PS3-as verzió decemberben érkezik.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.

GC 2007: BlackSite - Area 51 látnivalók

Megérkezett a BlackSite:Area 51 GC-trailere! Aki kicsit is szereti a látványos akciót vagy a paranormális jelenségeket - például a földönkívülieket -, azoknak kötelező a videó!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

E3 2007: BlackSite: Area 51 küzdelmek

Bár már véget ért az idei E3 rendezvény, még is vannak olyan felvételek melyek eddig várattak magukra, és csak most kerülnek a nagyközönség elé.

E3 2007: BlackSite: Area 51 - ilyen lesz az első pálya

A játék elejét bemutató ingame videó - aki játszott a demójával, tudja, hogy nem rossz stuff ez, sőt az év egyik legjobb FPS-e lehet.

E3 2007: Összefoglaló a Midway konferenciájáról

Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!