Warhound

Non-lineáris játékmenettel megáldott katonai akciójáték a Techland-től - a Chrome, a Call of Juarez és az XPand Rally készítőitől.

Hivatalosan is késik a Warhound megjelenése

Emlékeztek még a Warhoundra? A játékról körülbelül másfél éve nem hallottunk semmit, most is csak annyit, hogy még nem tudni, mikor kerül boltokba.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Warhound - interaktív környezet á la Crysis

Rövid, ám nagyon szép és érdekes videó érkezett a Techland műhelyében készülő Warhound-ról: a játék egyes megmozdulásai igencsak hasonlítanak a Crysis-ra...

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Friss képek a galériában

Olyan ínycsiklandozó címekkel szolgálhatunk ma, mint Bioshock, Burnout, God of War 2, Hellgate London, NBA, Settlers, Sims, Virtua Fighter, vagy Warhound.

Warhound - X360-ra is jön a Techland új címe

A Chrome-ot és a Call of Juarezt is jegyző Techland bejelentette, hogy az idei Games Convention-ön bejelentett Warhound nemcsak PC-re, de X360-ra is megjelenik.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

GC 2006: Warhound bejelentésre várunk

Titkos forrásaink jelentették, hogy a Chrome 2-n, a Call of Juarez-en, az XPand Rally Xtreme-n és a Dead Island-on kívül egy másik játékon is dolgozik a Techland.