Project Gotham Racing 4

A PGR sorozat legújabb, immáron negyedik része, mely mint ahogy már megszoktuk, exkluzívan Xbox 360-ra készül(t). Vad sportkocsik és őrült futamok, ez az, amiért szeretjük.

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Mi lesz veled Project Gotham Racing?

Az Activision bejelentette, hogy felvásárolta a Project Gotham Racing-sorozatot jegyző Bizarre Creations-t - kérdés: mi lesz a széria sorsa?

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Project Gotham Racing 4 demóra várunk

A Bizarre tegnap este jelentette, hogy a nem is olyan rég aranylemezre került Project Gotham Racing 4-nek már készítik az Xbox LIVE-ra szánt demóját.

Ismét mozgásban a Project Gotham Racing 4

Remek gameplay videó érkezett a Project Gotham Racing-sorozat negyedik részéről: a filmben Nürnburgring mutatkozik be téli köntösben!

PGR 4 - Quebec, hó, s minden mi jó!

Végre valahára elkészült a Project Gotham Racing 4, ennek apropójából pedig kaptunk egy rövid, ám igazán remek előzetes videót - tessék-lássék!

Elkészült a Project Gotham Racing 4

A Microsoft bejelentette, hogy a Project Gotham Racing-sorozat negyedik részének munkálataival elkészültek a Bizarre srácai, a játék készen áll a megjelenésre.

Project Gotham Racing 4, Juiced 2 és UT3 képek

Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.

GC 2007: Októberben jön a PGR 4

A Microsoft végre lerántotta a leplet a Project Gotham Racing negyedik részének boltokba kerülési dátumáról - a játék októberben jelenik majd meg.