Star Wars: The Force Unleashed

Következő generációs Star Wars játék, mely a harmadik és a negyedik film között játszódik majd.

Exkluzív: Interjú Sam Witwerrel

Sam Witwer nagyot tarol mostanában a geek kultúrában, hiszen találkozhattunk vele a Days Gone-ban, a Supergirl legfrissebb évadában, hamarosan pedig visszatér A klónok háborújában is. Elcsíptük hát őt egy interjúra!

A legemlékezetesebb Star Wars-játékok

Tucatnyi Star Wars-adaptáció tündököl a galaxis messzi-messzi zugaiban, ha az összest felsorolnánk, egy hétig csak ilyen cikkeket kellene írnunk. Így mindössze a legemlékezetesebb játékokat vettük górcső alá.

Star Wars: The Force Unleashed

Túlságosan régóta hallottunk, olvastunk és láttunk már információ morzsákat erről a játékról ahhoz, hogy valóban megérje a várakozást. Pár héttel ezelőtt a készítők kiadtak egy demóverziót a stuffból, ami eléggé vegyes érzelmeket keltett a rajongókban. De most végre itt van a végleges verzió, amit hosszú, fáradságos, de végtelenül élvezetes órákon, napokon keresztül teszteltem le nektek a legnehezebb fokozaton, hogy teljesen képben legyek. Hogy mi a véleményem róla? Hamarosan kiderül, maradjatok velünk!

Star Wars: The Force Unleashed Demó teszt

Volt már részünk eszetlen hentelésben a Jedi Academyben, kipróbálhattuk a sötét oldal erejét a Knights of the Old Republic második részében, de igazán még sosem érezhettük át, hogy milyen is az amikor valaki az erő féktelen erejével bír. Ennek több oka is volt, de a legfőbb talán az, hogy nem álltak még a készítők rendelkezésére olyan gépek amikkel ezt igazán látványosan és könnyedén meg tudták volna oldani nekünk. De azóta sok víz lefolyt már a Dunán, és itt van nekünk egy PS3, egy XBox360.