Star Wars: The Force Unleashed

Következő generációs Star Wars játék, mely a harmadik és a negyedik film között játszódik majd.
1423736520

Frissítve: Itt a Star Wars Humble Bundle

Ismét nagyot gurított a Humble Bundle csapata, ezúttal kilenc Star Wars-játékra csaphatsz le nagyon baráti áron, a pénzedet pedig szokás szerint jótékonysági célra is fordíthatod.
1367913628

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.
1365232629

A LucasArtsra emlékezünk

A hét legrosszabb híre volt, hogy harmincegy év után megboldogult a LucasArts: a fejlesztőcéget gyakorlatilag bezárta a Disney, ami azt jelenti, hogy belső fejlesztések helyett külsős csapatoknak licencelik majd a címeit.
1357131600

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!
1351630409

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)
1325528089

Elhunyt a Star Wars kardmestere

Szomorú hírt hozott nekünk mára az Entertainment Weekly. Hollywood egyik legjobb harcjelenet-koreográfusa, Bob Anderson 89 éves korában elhunyt. Ő készítette többek között a kardvívásos jeleneteket a Csillagok Háborúja-filmekben és a Gyűrűk urában is.
1320856628

Új Star Wars-játékra mutathat a bejegyzett domain

A Star Wars: The Force Unleashed 2 óta nem nagyon hallani semmit a LucasArts háza tájáról, de most éppen felőlük érkezett a hír: a LucasFilm jegyzett be egy új domain címet, ami mutathat akár új Star Wars-filmre, de persze játékra is - mi az utóbbiban reménykedünk.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314878400

Lucas újra belenyúl a Star Wars-trilógiába

Közeleg a Star Wars-sága blu-rayes megjelenése aminek alapvetően örülnénk, hiszen végre rendes, Full HD felbontásban tekinthetnénk meg kedvenc filmjeinket. Örömünket azonban elhalványítja, hogy George Lucas úgy gondolta: ismét változtat a klasszikus trilógia néhány fontos jelenetén.