Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Vámpíros, vérengzős akciójáték az Activision-től.
Típus: Horror, RPG

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.

Vampire: The Masquerade - a héten jön a bejelentés

Méghozzá egészen pontosan csütörtökön. Valami nagy dobással készül a Paradox, ami lehet egy remake, de akár egy folytatás is. A GDC-n feltehetően minden kiderül, addig pedig dőljünk hátra, és csodáljuk meg az új képeket!

Vampire: The Masquerade - mire utal az ARG?

Úgy tűnik, hogy a Paradox egy alternatív valóság-játékkal készül a következő Vampire: The Masquerade-játék bejelentésére. Ha hihetünk a kirakós darabjainak, akkor jövő hónapban akár le is hullhat a lepel.

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.

A Paradox megvette a World of Darknesst

Akik már évek óta várnak a World of Darkness MMO-ra, most újra reménykedhetnek. A Paradox Interactive megvette a White Wolfhoz tartozó jogokat a CCP-től, azaz a jövőben ő csinálhat Vampire-játékokat.

Blogajánló: Egy kis múlt, egy kis jövő

Örömmel olvastam nagyszerű bejegyzéseiteket, és ismét sikerült négyet kiemelni, melyeket most veletek is megosztanék. Lesz filmajánló a múltból, Troika Games-visszatekintés, de összefoglaló az év további játékairól is.

Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

World of Warcraft és Vampire javítások érkeztek!

Megjelent a World of Warcraft legfrissebb javításának európai változata is, továbbá egy nem hivatalos kiegészítés érkezett a Vampire: The Masquerade című szerepjátékhoz.

Bezárt a Troika Games

Szomorú hírt kaptunk a mai este: a Fallout volt fejlesztőiből verbuhálódott csapat, a Troika Games ma végleg lehúzta a rolót.