Shaun White Snowboarding

Vérbeli snowboardos sportjáték az UbiSoft-tól - a hó, a száguldás, a hegyvidékek és az adrenalin szerelmeseinek. Ez az, amire vártunk már nagyon rég óta!
Típus: Snowboard, Sport

Shaun White Snowboarding - deszkázzunk egyet!

Még javában tart a nyár, de izgulhatunk, hogy milyen téli sport játékkal fogunk játszani idén. A válasz egyértelműen: Shaun White Snowboarding!

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: Nintendo sajtókonferencia élőben!

A tegnapiakhoz hasonlóan, a Nintendo sajtókonferenciáját is élőben fogjuk közvetíteni. A hír folyamatosan frissül, a kommentelni továbbra is szabad.

Bemutatkozik végre a Shaun White Snowboarding

Végre bejelentették a 2006. szeptemberében a Far Cry 2-vel és az új Prince of Persia-val együtt leleplezett Shaun White Snowboarding-ot. Képek és trailer is érkezett.

Jövő héten kezdődik a Ubidays

Jövő héten kerül megrendezésre a Ubisoft saját játékbemutatója, a Ubidays. A rendezvényt élőben nézhetitek majd az interneten keresztül.

Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.