Sam & Max Episode 2: Situation Comedy

A hat részes Sam & Max sorozat második darabja, melyben ezúttal a mindig higgadt kutya és a pucér nyúl egy TV-s talkshow körül kialakult helyzet után nyomoz.
Típus: Kalandjáték

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Sam & Max Episode 2: Situation Comedy

Az első rész után pár hónappal, TellTale bandája ki is adta a Sam & Max sorozat következő részét, Situation: Comedy. Ezúttal a nyomozó kutyát és társát, az idegbeteg nyulat egy emberrablásos esethez riasztják, ami egy talkshow alatt történt meg. Útközben, a degenerált duó körbejár egy hatalmas tv stúdiót, sztárokat ismernek meg, sok szereplővel találkoznak akik (általában) kedvesek, ám enyhén buggyantak.

Tölthető a Sam & Max új epizódjának demója

Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megjelent a napokban az új Sam & Max-széria második epizódja - ennek apropójából már a demó is elérhetővé vált.

A héten megjelenő játékok

Ezen hetünk sem lesz túl mozgalmas, mindenesetre annak örülünk, hogy végre megjelenhet a Sam & Max folytatásának második epizódja - reméljük, még jobb lesz elődjénél!

Sam & Max Episode 2: Situation Comedy

A Telltale Games ma bemutatta a hat részes Sam & Max sorozat második darabját, melyben ezúttal egy talkshow körül kialakult ügy után kell nyomoznunk.