Secret Files 2: Puritas Cordis

Folytatódik a Secret Files: Tunguska - a második rész minden bizonnyal a trópusokon fog játszódni, folytatva az előző rész történetét.
Típus: Kalandjáték

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Nintendo Switchre látogat a Secret Files-széria

Ráadásul már novemberben! A Deep Silver a kalandjáték-sorozat összes részét elhozza a Nintendo eShopba, így hamarosan Switchen is megkezdhetjük a nyomozást az 1908-ban történt rejtélyes Tunguska katasztrófa után.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

Ebéd utáni galériafrissítés a Gamekapcson

Vadi új képek érkeztek galériánkba. A mai adag: Battlestations: Pacific, Ghostbusters, Ninja Blade, Patapon2, Secret Files 2, Sims 3 és Warhammer Online!

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

Nintendo-platformokra is jön a Secret Files 2

A Deep Silver tegnapi bejelentése szerint PC mellett Wii-re és DS-re is megjelenik a Secret Files: Tunguska folytatása, mely most már a Puritas Cordis alcímet viseli.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

GDC 2008: GDC trailer mánia - második felvonás

A trailer gyűjteményről se feledkeztünk meg, a második adagban többek közt van Fable 2 és Gears of War 2 is, úgyhogy vétek lenne bárkinek is kihagyni!

Secret Files 2 - megérkeztek az első információk

Néhány képen és egy rövid videón kívül nem sokat tudtunk eddig a Secret Files: Tunguska folytatásáról - mostanra fény derült a második rész alapszituációjára...