Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball

A hat részes Sam & Max sorozat harmadik darabja, melyben ezúttal a mindig higgadt kutya és a pucér nyúl újra munkába lendül. Megjelenés: január 25.
Típus: Kalandjáték

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball

Az első szezonban (vagy évadban, ahogy tetszik) immáron harmadszorra tért vissza Sam és Max, a mindig higgadt rendőrkutya és a cseppet idegbeteg nyúl. Lássuk, ezúttal milyen agyament sztorit élhetünk át segítségükkel!

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

Tölthető a Sam és Max: Epizód 3 demója

A Telltale Games ma késő este kiadta a Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball című játékának kipróbálható demóját.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Sam & Max - Részletek a harmadik epizódról

Megérkeztek a Sam & Max harmadik, The Mole, the Mob and the Meatball alcímet viselő epizódjáról az első információk hat kép és egy videó társaságában.

Felfedték a következő három Sam & Max-részt

Éppen, hogy a múlt héten elérhetővé vált a Sam & Max folytatásának második epizódja, a Telltale Games máris bejelentette a soron következő három új részt.