Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!

A hat részes Sam & Max sorozat negyedik darabja, melyben ezúttal a mindig higgadt kutya és a pucér nyúl újra munkába lendül. Megjelenés: február 8.

Koppintott a Raving Rabbids 2 teaserje

Apró szösszenet a nagyvilágból: a Rayman: Raving Rabbids 2-t bejelentő sajtóanyag posztere egy az egyben a Sam & Max egy korábbi teaserjének koppintása.

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmasnak ígérkezik játékok szempontjából a jövő hetünk, mikor is megjelenik többek között a Supreme Commander, a War Front, a Crackdown és az NBA Street 4.

Sam and Max: Episode 4 - itt vannak az első infók

Megérkeztek az első információk, az első képek és persze az első videó a Sam & Max első évadjának negyedik epizódjáról, az Abe Lincoln Must Die!-ról.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Felfedték a következő három Sam & Max-részt

Éppen, hogy a múlt héten elérhetővé vált a Sam & Max folytatásának második epizódja, a Telltale Games máris bejelentette a soron következő három új részt.