Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!

A hat részes Sam & Max sorozat negyedik darabja, melyben ezúttal a mindig higgadt kutya és a pucér nyúl újra munkába lendül. Megjelenés: február 8.

Pókeres crossover címen dolgozik a Telltale?

Még a Penny Arcade Expo előtt bemutatkozhat a Telltale Games legújabb munkája. Nem, egyelőre nem a Jurassic Park, és nem is a Back to the Future játékokat fogják bejelenteni, hanem egy epikus crossover címről van szó, amiben zsugázni küldik Samet, Maxet és a Team Fortress katonáit - többek között.

Sam & Max évadok hamarosan az Xbox Live-on

Hamarosan Xbox LIVE Arcade címként is elérhető lesz a Sam & Max sorozat első két évada - jelentette be ma a játékot készítő Telltale Games.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

Péntek esti galériamánia igazi sztárokkal!

Galériánk olyan sztárokkal frissült ma este, mint Diablo, Fable, LEGO Batman, Midnight Club, Grid DLC, és még sorolhatnám. Tessék leellenőrizni!

Lezárult a seven m nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű játékot ajándékoztunk el. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti, magyar nyelvű játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

GDC 2008: Nagy öregekkel bővült a Telltale Games

A Sam & Max, a CSI és a Bone címeket jegyző Telltale Games három nagy játékfejlesztő veteránnal bővült nemrég - tudtuk meg a stúdió ma esti jelentéséből.

Wii-re is megjelenik a Sam & Max első évadja

Majdnem egy éve röppentek fel az első pletykák, melyek szerint Nintendo Wii-n is tiszteletét teszi a híres állati nyomozópáros, Sam és Max.

Ingyen tölthető a Sam & Max Episode 4

A Sam & Max sorozat második évadjának premierjéhez közeledve a Telltale ingyen letölthetővé tette az Episode 4: Abe Lincoln Must Die! című részt.

Sam & Max - hamarosan a boltokban

A hat részes Sam & Max Season 1 eddig csak az interneten volt megvásárolható, ám a The Adventure Company jóvoltából hamarosan a boltokba is kikerülhet!