Sam & Max Episode 5: Reality 2.0

A hat részes Sam & Max sorozat második darabja, melyben a mindig higgadt kutya és a pucér nyúl ismét munkába lendül. Megjelenés: március 28.
Típus: Kalandjáték

Sam & Max: Dupla adag finomság

A Telltale Games éjjel közzétette a Sam & Max Episode 5 kipróbálható verzióját, ráadásul a mostanáig titok övezte Episode 6 címéről is lerántotta a leplet.

A heti játékmegjelenések

Március utolsó hetének megjelenési listája következik! A héten érkezik a Command & Conquer 3, Sam & Max: Episode 5, az Oblivion kiegészítője és a PS3-as Double Agent.

Sam and Max: Reality 2.0 - Felfedték az új epizódot

A Telltale Games közzétette az első információkat az ötödik Sam & Max epizóddal kapcsolatban, mely a Reality 2.0 alcímet viseli.

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Felfedték a következő három Sam & Max-részt

Éppen, hogy a múlt héten elérhetővé vált a Sam & Max folytatásának második epizódja, a Telltale Games máris bejelentette a soron következő három új részt.