Driver 76

A Driver-sorozat végre PSP-n is debütál: a kizárólag kézikonzolra fejlesztett Driver 76 két évvel a Driver: Parallel Lines történései előtt játszódik.
1631700000

Élőszereplős sorozat készül a Driver alapján

Visszatér a Driver, bár valószínűleg nem éppen abban a formában, ahogy azt a rajongók várták volna: a Ubisoft közreműködésével élőszereplős sorozat készül a franchise alapján.
1423057800

Képek a Driver-epizódról, ami sosem készült el

A Driver: San Francisco előtt egy másik Driver is készült, pontosabban ez lett volna a sorozat folytatása, ha a Ubisoft végül nem a Ubisoft Reflectionsre, hanem a Sumo Digitalra bízza az új rész elkészítését.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1283164054

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.
1279806720

Képregény készül a Driver alapján

A Ubisoft a DC Comicsszal közreműködve készít képregényt a Driver alapján. A füzet a harmadik rész és a San Francisco között eltelt eseményeket dolgozza fel.
1212088080

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.
1194448020

Ismét bajban az Atari

A többi kiadóhoz hasonlóan az Atari is közzétette szokásos negyedéves pénzügyi jelentését. A cég számláján jelenleg 12 millió dolláros mínusz található.
1179212880

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.