Conan

Conan-akciójáték a megboldogult StarCraft: Ghost fejlesztőitől - a játékot olyan remekművek inspirálták, mint a God of War és Ninja Gaiden.
Típus: Akció, Fantasy, Kaland

TGS 2007: AC6, Conan, KUF, és Vegas Strip képek

Friss képek érkeztek a TGS 2007-ről. Az első felhozatal a következőket kínálja: Ace Combat 6, Conan, Kingdom Under Fire: Circle of Doom és Vegas Strip: Poker Edition.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Conan: A Barbár - premier trailer és új képek

A Conan készítői is a mai napot látták a legmegfelelőbbnek, hogy 22 friss screenshottal kísérve fellőjjék a netre a játék első videóját. Lessétek meg, igazán kellemes!

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Új Conan-játék a Starcraft: Ghost készítőitől

Az Age of Conan: Hyborian Adventures után újabb Conan-játék vár majd 2008. első negyedévében a PS3-mal és X360-nal rendelkező Conan-rajongókra.

Conan Demo