Dreamfall Chapters

A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a sorozat!
1434987024

Dreamfall Chapters: Book Three - megvan a dátum

A Dreamfall Chapters harmadik epizódja a héten érkezik a digitális boltokba, erősítette meg a Red Thread csapata. A folytatásban egy régi-új barát is feltűnik majd, illetve Kian és Zoe is némi változáson megy át.
1432378837

Íme, az első kép a Dreamfall Chapters folytatásából

Még csak pár hónapja kezdődött meg a Dreamfall Chapters: Book Three fejlesztése, így a megjelenés még odébb van, de a fejlesztők megosztották az első művészeti rajzot a játékból. Emellett az alcímét is megtudtuk.
1425931620

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.
1424795226

Dreamfall Chapters: Book Two kedvcsináló

A vártnál kicsit később, csak március elején mutatkozik be a Dreamfall Chapters második felvonása, a rajongók számára azonban jó hír, hogy megérkezett a korábban beígért, játékmenet pillanatokkal tarkított előzetes.
1424419249

Csúszik a Dreamfall Chapters: Book Two

A vártnál kicsivel több időt vesz időbe a Dreamfall Chapters: Book Two fejlesztése, tudtuk meg a Red Thread Gamestől. Noha a kalandjáték második epizódját február végére vártuk, csak március második hetében kapjuk meg.
1417089622

Traileren a Dreamfall Chapters Book Two: Rebels

A fejlesztők szerint már nem kell sokat várnunk Zoe Castillo és Kian Alvane kalandjának folytatására. A Red Thread jóvoltából most röviden belenézhetünk a Dreamfall Chapters második, Rebels alcímen futó epizódjába.
1415466007

Blog: Dreamfall Chapters: Book One teszt

Mostanában jelent meg a közösségi finanszírozásban készült Dreamfall Chapters: The Longest Journey első epizódja, melyről egyik blogírónk remek kritikát rakott össze.
1413871200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!
1413284458

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!
1412148600

Még ebben a hónapban elrajtol a Dreamfall Chapters

Nem mintha unatkoznánk októberben, hiszen így is rengeteg játék jelenik majd meg a hónap folyamán, azonban a Red Thread Games még rátesz erre egy lapáttal: húsz nap múlva rajtol a Dreamfall Chapters.