LEGO Universe MAC, PC

LEGO világban játszódó masszív többjátékos online game a NetDevil nevű független játékfejlesztő vállalattól. Nagyon kemény anyag, abban biztosak lehettek!

LEGO Universe - bődületes mennyiségű látnivaló

Az idei CES egyik legérdekesebb játékos attrakciója a LEGO Universe volt: Las Vegasban végre mozgás közben is láthattuk a NetDevil új MMO-játékát.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!

Idén már nem jelenik meg a LEGO Universe

Annak ellenére, hogy alig tudunk valamit a LEGO Universe-ről, sokan tűkön ülve várják, holott az MMO aligha jelenhet meg az idei esztendő során.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

LEGO Universe - megérkezett az első trailer

Megérkezett az idei GDC-n bejelentett LEGO Universe névre hallgató MMO-játék első előzetes videója. Nosztalgiázók, fanatikusok ne hagyják ki az új trailert!

GDC 2007: LEGO MMOG játék készülőben

A LEGO-k világába elkalauzoló, kizárólag online tolható multiplayer játékot jelentett ma be a NetDevil független fejlesztővállalat. A cuccnak egyelőre nem sikerült nevet adni.