Ace Combat 6: Fires of Liberation

Készül már a Namco berkeiben az Ace Combat hatodik része - az érdekesség az, hogy a cím X360-exkluzív, holott eddig minden része PS-kre jelent meg.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Októberben érkezik az Ace Combat 6

A Namco Bandai bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő Ace Combat 6: Fires of Liberation október huszonharmadikán kerül boltokba.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Megérkeztek az Ace Combat 6 első képei

Megérkeztek a hét elején bejelentett Xbox 360-exkluzív Ace Combat 6 első képei, melyek mindegyikét megtaláljátok galériánkban.

Bejelentették az Ace Combat hatodik részét

A japán Famitsu magazin legújabb számában olvastuk, hogy a Namco dolgozik már az Ace Combat-sorozat hatodik részén, mely idén év végén kerülhet boltokba.