The Last Remnant

A Square Enix legújabb, csak single player RPG játéka, mely a japán megjelenéssel egyidőben érkezik a világ többi pontjára is! A The Last Remnant Xbox 360-ra és PC-re készült el.

A Square Enix játékai is a Steamre költöznek

A Final Fantasy sorozatról elhíresült fejlesztők játékai is hamarosan a Valve által fejlesztett Steamre költöznek, hogy gyorsabban eljussanak a játékosokhoz.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

A Square Enix csapata kedveli az Xbox 360-at

A cég egyik embere, Hiroshi Takai elárulta, hogy nagyon élvezték az Xbox 360-ra való fejlesztést, ezért szeretnének a jövőben is játékot készíteni a Microsoft konzoljára.

Tavasszal érkezik a PC-s The Last Remnant

A Square Enix legújabb alkotása Xbox 360-ra már megjelent és a hírek szerint a személyi számítógépekre készült verzióra sem kell már sokat várni.

The Last Remnant - hamarosan négy DLC érkezik

A Square Enix műhelyéből nem is oly rég kikerült The Last Remnant hamarosan letölthető tartalmakkal bővül, szám szerint négy darabbal, amelyek decemberben érkeznek.

Megjelent a The Last Remnant - itt az utolsó trailer

Elstartolt a Square Enix legújabb játéka, s ezzel vége a hosszú várakozásnak is - legalábbis az Xbox-osok részéről. A többi verzióviszont jó messze van!

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

The Last Remnant látnivalók

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix csapata egy új JRPG-n dolgozik, amelynek címe The Last Remnant, s ennek kapcsán tekinthető meg néhány videó.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.