A Square Enix csapata kedveli az Xbox 360-at

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A cég egyik embere, Hiroshi Takai elárulta, hogy nagyon élvezték az Xbox 360-ra való fejlesztést, ezért szeretnének a jövőben is játékot készíteni a Microsoft konzoljára.
A cég egyik embere, Hiroshi Takai elárulta, hogy nagyon élvezték az Xbox 360-ra való fejlesztést, ezért szeretnének a jövőben is játékot készíteni a Microsoft konzoljára.


Legutóbb a The Last Remnant volt az a játék, ami kikerült a cég kezei közül, s a visszajelzések alapján elégedettek vele a játékosok. Hiroshi Takai szerint nagyon élvezték a munkát, ugyanis sokkal könnyebb volt Xbox 360-ra készíteni a játékot, mint a rivális Playstation 3-ra. Az úriember szerint a következő játékukat is Xbox 360-ra szeretnék fejleszteni. Arról egyelőre semmi információ, hogy mi lesz a következő nagy dobásuk, de kíváncsian várjuk a jövőbeni bejelentést.
20.
20.
air 2
A két nagygép grafikai vezérlője között nem sok külömbség van.A mostani multiplatformos gamék (x360,PS3)szinte teljesen megegyeznek.A PS3 hardveresen erősebb(CELL)a hét magos prociával,de ahhoz a grafikának semmi köze.

Ja 17 te elvakult X360 gyűlölő vagy,ezt neked úgyse lehet megmagyarázni.
19.
19.
G Logan
A GTA4 ép az hogy a ujságirok és a tesztelök irták hogy szebb ps3. az én véleménye szerint semikülöbség tálán a szin meg a kontaszt keveseb boxon.
18.
18.
Gael
mar hogyne szeretne,amikor teletomik a zsebet
17.
17.
Asher
18. Nézz már vissza 2 hírrel... Graf meg multiknál nem attól függ, hogy milyen erős a gép, hanem mennyit foglalkoznak egy konzollal a fejlesztők.
16.
16.
Giga0509
17: állj már le b+ ! nem hallottál még arról h sokszor szebb Xbox-on a grafika? így van ez gta 4-ben is és nem én állítom hanem szakemberek...ennyit a szupermasinátokról ami olyan überjó mer ilyen nagy meg olyan nagy a teljesítménye,de közben 1 játék se használja ki a pár db exkluzív játékát se veszi senki úgy mint a gépet...nem láttál még gow 2-t,megvakulnál a grafikától!De különben nem a grafikától yó a játék hanem az élménytől abba pedig a gta 4 NAGY 0 lett! 2 napig elvoltam vele aztán meguntam mint sokan mások... na erről ennyit,téma lezárva viszlát yó8!
15.
15.
laca009
14 a gta4 csak x360-on szar me rá nézzel egy rohadt csapra oszt olyan homályos hogy 2-öt látsz meg minden effekt szét lett rohasztva mert a grafikai engine nem fér rá a dvd-jére a x360-nak én ps3-on játszottam ÉS NAGYON KIRÁLY itt egy link itt a robbanás efektet ahol meg áll a video is ott a bal a x360... van különbség? xD nagyon szar
14.
14.
Giga0509
15: okok nem sértődtem meg :D
13.
13.
Giga0509
10: Semmi "ha a PS3as szinte utoló helyen áll ,akkor melyik van az utolsó helyen?:D" erre válaszoltam h a Wii mert arra nem jött ki a gta 4 de legalább megkímélték a wii tulajokat a szartól...

13:Csak udvarias vok :D:D de majd leszokok róla ha annyira zavar...
12.
12.
Asher
Minőség kellene, nem mennyiség. S.E. nagyon középszerű gémeket tol mostanában, jobban tené ha összeszedné magát. A Sony meg megkapja majd a Level5. belső fejlesztőnek, aztán mehet a sunyiba az S.E..
11.
11.
amd33
Ha lefizetés ha nem de az tény hogy boxra tényleg sokkal konynebb fejleszteni ezt nem egy fejlesztőcsapat elmondta már....
10.
10.
wolf15
Talán lefizetés,talán nem...ezt nem tudhatjuk.De annyi bizonyos,h nem a legjobbak a kilátások néha a PS háza táján.A múlt kötelez...hajrá!



Giga : Hmm...mit is mondjak...mi a bajod a wii-vel?Ezt már egyszer megbeszéltük,ne kezdd megint.Peace
8.
8.
IceColdKillah
7: Final Fantasy nézetből ugyanis a játék egy JRPG!
7.
7.
Giga0509
6: köszi de milyen nézetből?
6.
6.
3D
#5! A The Last Remnant egy rpg.
5.
5.
Giga0509
4: Wii mer arra nem jött ki a Gta IV(megkímélték őket a rossztól :) ) xD szeretünk Square Enix :D ez a last remnant milyen game? fps? tps?
4.
4.
Doc.
3:ha a PS3as szinte utoló helyen áll ,akkor melyik van az utolsó helyen?:D
3.
3.
Dcrysis02
Hát igen.Fizetni tudni kell.Emlékszen régen a Rockstar is milyen erővel nyalt a Sonynak.Elröhögtem magam Houser szövegén.Ahhoz képest eléggé elhanyagolt lett a PS3-as Grand Theft Auto IV.Grafikailag szinte az utolsó helyen állt,ellentétben azzal amit régen Sam állitott.
2.
2.
Doc.
nos igen ,xboxra sokkal könnyebb játékot késziteni mint psre a több szállon futó programozás miatt
1.
1.
klemid
Na a Microsoft menyivel fizethete le öket??? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...