Rayman: Raving Rabbids 2

A nagysikerű Rayman-sorozat legújabb része kizárólag Wii-re és DS-re: érdekesség, hogy a cím a negyedik részként beharangozott Raving Rabbids folytatása lesz.

E3 2007: Raving Rabbids 2 premier képek és videó

Az UbiSoft tizenhét új képet és egy videót adott ki ma a Rayman: Raving Rabbids 2-ből. Humorból és idegbeteg vérnyulakból ezúttal se lesz hiány!

E3 2007: Nintendo konferencia

Kis pihenő után következzen az E3 soron következő igazi érdekessége: a Nintendo konferencia. Tartsatok velünk, izguljátok Ti is végig az eseményt!

UbiSoft megjelési dátumok

Az Ubisoft ma volt olyan kedves, és tájékoztatott minket a közelgő nagyágyúinak megjlenési dátumairól, ráadásul napra pontosan!

Koppintott a Raving Rabbids 2 teaserje

Apró szösszenet a nagyvilágból: a Rayman: Raving Rabbids 2-t bejelentő sajtóanyag posztere egy az egyben a Sam & Max egy korábbi teaserjének koppintása.

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.

Bemutatkozik a Rayman: Raving Rabbids 2

Készül a nagysikerű Rayman: Raving Rabbids második része sok-sok minijátékkal és izgalommal - sajnos kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re.