The Agency

Kémkedős MMORPG PS3-ra és PC-re a Sony jóvoltából - a James Bondos online móka valószínűleg ingyenesen is játszható lesz.

Lelőtték az Agency-t, leépít a Sony Online

A tegnapi pletykák beigazolódtak, a Sony Online Entertainmentnél óriási leépítések voltak, három stúdiójuk lehúzta a rolót, és a The Agency című PS3-as MMO-jukat is kukába dobták. A csapat az Everquest és a PlanetSide címekre koncentrál a jövőben, és a jelenleg futó projektjeiért sem kell aggódni.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

Jelentősen megváltozhat a The Agency

A Sony által fejlesztett MMO jelentősen változásokon eshet át a jövőben, legalábbis ezt állítják a Sony belső munkatársai, akik nevüket nem vállalták.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

E3 2009: Újabb videók az idei rendezvényről

Újabb videócsokor érkezett, amelyben olyan remek játékok kaptak helyet, mint a The Agency, Scratch: The Ultimate DJ, Batman: Arkham Asylum, Just Cause 2 stb.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

GDC 2009: The Agency és DC Universe megjelenés

A minap a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy az idei évben már nem jelenik meg a The Agency és a DC Universe Online, csak valamikor 2010-ben.

Havidíjmentes lehet a The Agency

Egyelőre nem vehetjük biztosra, de a Sony fontolóra vette, hogy a The Agency névre hallgató kémes MMO-juk esetleg havidíjmentesen is játszható lenne.

E3 2008: A tizennyolcadik videócsokor

Elérkezett a tizennyolcadik videócsokor, benne a Crysis Warhead, Red Alert 3, The Agency, Killzone 2, Legendary, DC Universe Online, Lord of the Rings: Conquest.

The Agency bejelentés az első látnivalókkal

Nincs egy egész hete, hogy közzétettük az első információkat a Sony Online Entertainment új, kémkedős MMORPG-jéről, mely a The Agency címet viseli.