Warriors Orochi

A Warriors Orochi-ban a KOEI egyesíti a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors játékait, egy különleges, rajongók számára feledhetetlen epizód erejéig.
Típus: Akció, Kardozós

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Bejelentették a Warriors Orochi PC-s verzióját

A Dynasty Warriors és a Samurai Warriors világaiból összegyúrt Warriors Orochi PS2, Xbox 360 és PSP mellett immáron PC-re is készül, adta hírül a KOEI.

PSP-re is megjelenik a Warriors Orochi

A PlayStation 2-re és Xbox 360-ra már megjelent Warriors Orochi a PSP-n is tiszteletét teszi: a japán verzió jövő februárban kerül a boltok polcaira.

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!

Warriors Orochi premier képparádéval

A Warriors Orochi-ban a KOEI egyesíti a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors játékait, egy különleges, rajongók számára feledhetetlen epizód erejéig.