Darksiders: Wrath of War

A THQ és a Vigil egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, kóoszt és felfordulást hozva magával!
1480354200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!
1479837626

Elérhető a Darksiders Warmastered Edition

Sokat kellett várni az első Darksiders felújított változatára, de ma már végre lecsaphatunk rá Xbox One-on és PS4-en. Az átdolgozott látvány és a 60fps sebesség bizonyára minden rajongó szívét megdobogtatja.
1479711600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet kicsit lazítani, ez a hét jóval kevesebb fajsúlyos megjelenést ígér a korábbiakhoz képest. Azért a Darksiders felmelegített változatára érdemes lehet egy pillantást vetni, és az új Pokémon is kötelező darab a 3DS-tulajok számára.
1479303666

Így néz ki a Darksiders: Warmastered Edition

A THQ Nordic végre megmutatta, mennyi változást hoz az első Darksiders remaster-változata. A natív 4K felbontás csak a jéghegy csúcsa, tényleg alapos munkát végeztek a fejlesztők. Itt az első trailer!
1476890962

Csúszik a Darksiders: Warmastered Edition

A THQ Nordic megerősítette, hogy Darksiders októberre időzített felújított változata sajnos csúszni fog, és csak november végén kerül boltokba. A kiadó nem indokolta meg a döntést.
1469689256

Tényleg felújítják az első Darksiderst

A Nordic Games formálisan is bejelentette, hogy már készül az első Darksiders remaster-kiadása, miután a hétvégén egy spanyol magazin már megszellőztette a hírt. A frappánsan Warmastered Edition néven futó csomag még idén megérkezik.
1469527200

Darksiders: Wrath of War - jöhet a remaster

Nagyon úgy néz ki, hogy a Darksiders-jogokat birtokló Nordic Games egy új rész helyett inkább a bőrlehúzásra rendezkedik be, így a második Darksiders után jöhet Wrath of War leporolt változata is.
1414324800

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!
1409590800

Blogajánló: Elkezdődött...

Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...
1407672000

Új stúdió állhat a Darksiders-széria mögé

Az eredeti munkát végző Vigil Games csapata számos állomáson keresztül ért el oda, hogy saját fejlesztőcéget alapítsanak a Crytek USA-tól távozott vezetőkből - nem titkolt céljuk a Darksiders újraélesztése lesz.