Darksiders: Wrath of War

A THQ és a Vigil egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, kóoszt és felfordulást hozva magával!
1359036000

A Platinumot érdekelné a Darksiders

A Platinum Games vezetője megpendítette, hogy a japán csapatot érdekelné a Darksiders, igaz, ha meg is venné, ezzel a Vigil sorsa még mindig a levegőben lógna. A srácok állítólag brutális projekten dolgoztak.
1357596600

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1354882321

Kibővült a Humble THQ Bundle

A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.
1354262400

Brutális THQ Humble Bundle, vegyétek, vigyétek!

A Humble Bundle akciójában most THQ-játékok szerepelnek, már egy dollárért hat olyan címhez férhetsz hozzá, amik külön-külön is megérnének legalább ennyit. Az összeg jótékony célokra is fordítható.
1352880000

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.
1350923615

Joe Madureira elhagyja a Darksiders fejlesztőit

Húsz év képregényezés után társalapítóként volt jelen a Vigil Games megszületésénél, most pedig arról számolt be, hogy otthagyja a stúdiót: Joe Madureira nélkül a Darksiders talán egészen máshogy festett volna, az úriember új kalandok után kutatva, jó hangulatban szakított a fejlesztőcéggel.
1327914000

Átszervezések, leépítések a THQ-nál

Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.