World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Lassan több hete, hogy a World of Warcraft legújabb kiegészítője megjelent és sikere kétségtelen volt a játékosok körében, akik az új kontinenst minél hamarabb birtokukba akarták venni. A nyolcvanadik szint elérése után és a pár insta és raid kivégzése után szakértői szemmel is nagyító alá vesszük a nem mindennapi kiegészítőt.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Launch Party a WestEnd City Centerben

Ezreket vonzott a CD Projekt WestEnd City Centerben megrendezett World of Warcraft: Wrath of the Lich King Lauch Party-ja. Míg a színpadon stand up comedy műsor és mindenféle verseny szórakoztatta a népet, addig a Media Markt előtt egy gigantikus méretű heringkonzerv kezdett kialakulni már jóval 22 óra előtt. Azt nem tudom, hogy jutott-e mindenkinek WOW, de egy Collectors Edition biztos kezekre lelt annál a nagyjából hat-nyolc éves kisfiúnál, aki az elsők között ért be a boltba.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Augusztus első péntekén hatalmas bejelentéstől volt hangos a gamer sajtó. A Blizzcon 2007 fesztiválon a Blizzard bemutatta a World of Warcraft második, The Burning Crusade-t követő kiegészítőlemezét, a Wrath of the Lich King-et.