Mafia II PC, PS3, X360

Sok-sok évet vártunk rá: az Illusion Softworks elkészítette a Mafia második részét is PC-re, PS3-ra és X360-ra.
1292931048

Pár évet még várni kell a Mafia 3-ra

A Take-Two fejese, Strauss Zelnick nyilatkozott elsőként a 2K Czech gengszterjátékának következő fejezetéről, ami felettébb jó hír, hogy a szélsőséges kritikák ellenére a kiadó lát fantáziát egy újabb maffiatörténetben. A hír puszta tényén kívül annyit tudni még, hogy jövőre még tuti nem játszhatunk vele.
1292762204

GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.
1292673637

Az Európai Parlament tárgyalja a Mafia 2 betiltását

Sonia Alfano képviselő az Európai Parlament elé terjesztett egy kérelmet, mely a Mafia 2 betiltására irányul. A hölgynél az verte ki a biztosítékot, hogy a játékosok a New York-i olasz maffia ranglétráján lépkedhetnek előre, kedvezően beállítva a szervezett bűnözés kényes kérdését.
1289747045

Mafia II - újra előzetesen Joe kalandjai

Két héten belül letölthetővé válik a Mafia II második DLC-je, amelyben Vito országos cimboráját, Joe Barbarot terelgethetjük majd. Nem akármilyen kalandok várnak ránk, hiszen többek között arra is fény derül, hogy Vito nem éppen úgy került sittre, ahogy azt mi anno megtudtuk...
1287734451

Mafa II - mozgókép Joe kalandjairól

Év végén, az első tippek szerint talán novemberben érkezik a Mafia II következő DLC-je, a Joe's Adventure, amelyben Vito országos cimboráját irányíthatjuk majd néhány óra erejéig. A kiegészítőről a minap érkezett meg az első trailer, másfél percnyi hangulatbombát ajánlunk most a figyelmetekbe!
1287130673

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1284663832

Új Mafia 2 DLC érkezik Joe's Adventures címmel

Tovább gyűrűzik a Mafia 2 gengsztertörténete, immáron a második nagyobb ívű letölthető tartalom keretén belül. Vito helyett annak legjobb barátjának, Joe Barbaro köpcös testébe pattanhatunk, kijelenthetjük, hogy szerencsére, hiszen ő volt a legtökösebb NPC az alapjátékban.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1284113041

Csökkentek a Wii eladások, tarolt a Madden NFL 11

Megérkezett az NPD Group amerikai konzolos eladásokat összegző hardver- és szoftvertoplistája. Az augusztusi hónap a tengerentúliaknak egyértelműen a Madden NFL 11-ről szólt, míg a Wii most sem tudta visszaküzdeni magát a toplista élére - az elemzők szerint változhat a helyzet.