Zeno Clash

Punk fantasy világban játszódó, nyers testi erőre épülő FPS az ACE Team nevű független játékfejlesztő stúdiótól. A Zeno Clash a Half-Life 2-ben debütált Source motorra épül.

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.

Folytatást kaphat később a Zeno Clash

A chilei központú játékfejlesztő csapat, az Ace Team mindenkit meglepett a Zeno Clash elkészítésével. Valakit pozitívan, engem speciel inkább negatívan, mindenesetre az üzlet láthatóan beindult. Most épp egy másik játékon dolgoznak, de tervben van a Zeno Clash 2 is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg PC-re és PS3-ra a Modern Warfare 2 első pályacsomagja, de most érkezik a PSP-s Fat Princess és a múlt héten mozikba került Iron Man 2 játékváltozata is.

Lezárult a Zeno Clash nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy darab eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti, magyar feliratos Zeno Clash játékot

Legújabb nyereményjátékunkban egy eredeti, magyar feliratos Zeno Clash PC-s játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Zeno Clash

A PC-s játékpiacra manapság már szinte csak a kisebb fejlesztők mernek újító szellemű ötleteket bedobni, melyek aztán vagy sikerre viszik az általában csak pár főt számláló merész stúdiót, vagy belebuknak, és a srácok mehetnek vissza flashjátékokat készíteni. Egy ilyen lehetőséget próbál meglovagolni a Zeno Clash is, kiadók helyett a Valve Steamet felhasználva a terjesztésre.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ne számítsatok túl sok izgalmas játékmegjelenésre, azonban a mozikban ki ne merészeljétek hagyni az új Hannah Montana filmet!

GDC 2009: Már itt is a negyedik adag GDC trailer

Nincs megállás! A negyedik trailer adagban megmutatkozik a DiRT 2, az Indiana Jones: The Staff of Kings, a Katamari Tribute, a RUSE és a Zeno Clash!

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.