Jade Empire

A Bioware a Star Wars univerzum után most a távol-keleti hangulatot idéző Jade Empire című akció/rpg-n dolgozik
Típus: RPG

Jade Empire 2 - sosem készült el

Furcsa szerzetként díszeleg a BioWare játékainak sorában a Jade Empire. Nem kapott sem akkora hírverést, sem pedig olyan jó fogadtatást, mint a cég többi szerepjátéka; mégis, ez az egyedi hangulatú, különleges anyag a mai napig rengeteg rajongót tudhat magáének, s egy ideig még a folytatás is tervben volt.

Új zeneszerző dolgozik a Mass Effect 3-on

Ha megkérdeznél, hogy mi tetszett legjobban a Mass Effect első részében, azt mondtam volna, hogy a zene. Hogy mi tetszett a második részben? Minden, de mégis kiemelném a zenét. Na, ezek után kissé kellemetlenül érintett a hír, hogy a sorozat eddigi zeneszerzője helyére új érkezik a harmadik epizódhoz.

Egyesült a Mythic és a Bioware

Hosszas huzavona után a Warhammer Online-t üzemeltető Mythic érdekében a csapatot egyesítették a Bioware-rel - a jelenlegi fejlesztésekre nem lesz különösebb hatással a fúzió.

Az EA ismét bevásárolt

Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.

Kézikonzol-exkluzív játékokat fejleszt a BioWare

A BioWare bejelentette, hogy csapatuk új részleget kapott, mely a kézikonzolokkal foglalkozik majd - első címűk egy Nintendo DS-exkluzív játék lesz.

Jade Empire különleges kiadás PC-re

A 2K Games mai közleményéből tudtuk meg, hogy az Xbox-ra már évek óta kapható Jade Empire PC-s verziója több bónuszt is tartalmazni fog.

Folytatódik a Jade Empire

Ray Muzyka, a Bioware egyik fejese egy nyilatkozatában elárulta, hogy már konkrét terveik vannak a Jade Empire folytatását illetően.

A Bioware az X360-t választotta

Szám szerint 2 új Bioware játék van készülőben a Microsoft új szuperkonzoljára, az Xbox 360-ra. Talán folytatódik a Jade Empire?

Jade Empire

Régóta vártuk már, és végre megérkezett, sokat hallottunk róla, sokat vártunk tőle, a kérdés már csak az, hogy a régi hősidőkben játszódó, kínai mondakörökön alapuló, Jáde Birodalom elég erős-e ahhoz, hogy felvegye a harcot a hozzá hasonló játékokkal?! Egy biztos, forradalmasította a mai szerepjátékok sokaságát, ilyet még nem láttunk azelőtt…

Jade Empire mézesmadzag

A FehérDémon és a Kétkezi baltás harcmodorokat figyelhetjük meg mozgásban, 2 új videjó formájában...